Skip to main content

Timișoara devine centrul gimnasticii românești și internaționale! Va găzdui cele mai importate competiţii din acest an

Primăria Timișoara va fi partener oficial al Federației Române de Gimnastică (FRG) în organizarea și susținerea evenimentului sportiv “Regalul Gimnasticii“.

După ce nume sonore în lumea gimnasticii, precum Alina Goreac, Diana Bulimar, Daniel Potra, Daniel Ilie Popescu şi Amalia Ghigoarta, membră a actualului Lot Olimpic, au reprezentat nu doar România, ci și Timișoara pe podiumurile gimnasticii artistice din lume, anul acesta, orașul de pe Bega va fi în atenția publicului.

Mai exact, în perioada 4 – 9 aprilie, Timişoara va fi gazda Campionatului Internațional de Gimnastică Artistică Feminină “Rising Star,“ a Campionatului Național de Juniori și a Selecției Echipei Naționale de Seniori.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.