Skip to main content

Ben Oni Ardelean revine în matcă! Deputatul se întoarce în PNL, cu tot cu plaforma „Mişcarea Speranţei”

Pe scena politică din România se fac ultimele jocuri înaintea alegerilor locale şi a celor pentru Parlamentul European.

Printre acestea se numără şi mutarea supriză pe care o face deputatul Ben Oni Ardelean, care se întoarce în rândul liberalilor, după jumătate de an de când a plecat şi a înfiinţat platforma „Mişcarea Speranţei”.

CITEŞTE ŞI: Timișoara devine centrul gimnasticii românești și internaționale! Va găzdui cele mai importate competiţii din acest an

Anunţul a fost făcut chiar de parlamentarul de Timiş, pe facebook, unde a postat şi o fotografie în care apare alături de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

„Partidul Naţional Liberal a trecut în ultimii ani prin multe etape, prin suişuri şi coborâşuri, prin decizii decisive pentru viitorul ţării, dar şi prin decizii mai puţin bune, prin consolidarea activului de partid, dar şi prin anumite dispute interne. Ca în familie, lucruri bune şi mai puţin bune.

Totuşi, niciodată în toată această perioadă, PNL nu a renunțat la dezideratul de a asigura stabilitatea României, în nişte condiţii deloc uşoare. Dincolo de prietenia care ne leagă de mulți ani, președintele Nicolae Ciucă a dat dovadă că interesele naţionale sunt mai presus decât orice interes propriu sau partinic.

Astăzi, după lungi discuţii cu Preşedintele PNL şi colegii care mi-au venit alături în această perioadă, am luat decizia de a mă realătura PNL, alături de întreaga platformă politică, în dorința de a sprijini efortul de consilidare a democrației și securitații, precum și a menținerii stabilitații si modernizării țării.

România se confruntă cu un val politic extremist, ameninţător, cu un război la graniţe, cu provocări economice severe. Fără unitate şi fără a strânge rândurile nu vom putea reuşi să facem față acestor pericole.

PNL a demarat un proiect ambițios de atragere a personalităților din diverse domenii spre zona politică, înțelegând că aportul fiecăruia dintre noi este crucial pentru bunăstarea și progresul țării noastre. Astfel, îi îndemn public pe toți cei care şi-au construit o carieră profesională solidă și au adus contribuții semnificative în domeniul lor de activitate, să se alăture acum acestui proiect comun. Este momentul să punem în practică o politică bazată pe expertiză și valori solide, pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în calitatea vieții fiecărui român și în performanța guvernării„, a scris Ben Oni Ardelean, pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.