Skip to main content

Timișoara 2023 la (ne)sfârșit! Delia și Katie Melua au încins aseară atmosfera, în Piața Unirii! Astăzi vor urca pe scenă EMAA, Róisín Murphy și Jessie J!

Timișoara Capitală Europeană a Culturii, la final! Concertele și spectacolele care încheie TM2023 au avut loc în Piața Unirii.

În weekendul de închidere a TM2023, seara de vineri le-a adus pe scena din Piața Unirii pe Delia și Katie Melua.

Delia a încins atmosfera cu o serie de hituri cunoscute publicului, dar și cu o melodie nouă.

Katie Melua, cea de-a doua artistă care s-a aflat vineri la Timișoara, a uimit publicul cu vocea ei. Cântăreața britanică, cu origini georgiene, are în palmares peste 11 milioane de albume vândute și peste 56 de premii de platină.

Cele mai cunoscute hituri ale lui Katie includ Nine Million Bicycles, The Closest Thing to Crazy și celebrul ei cover al piesei Wonderful Life.

Surpriza serii a fost momentul în care Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului, a urcat pe scenă alături de Katie Melua..

Concertele au fost completate de „Roza Vânturilor”, un spectacol de acrobație aeriană al italienilor de la Sonic.

Timișorenii și nu numai, sunt așteptați însă, și în această seară, tot în Piața Unirii, unde pe scenă vor urca, EMAA (19:00), Róisín Murphy (20:00) și Jessie J (21:15).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.