Skip to main content

Terifiant! O femeie şi un copil, loviţi de fulger, în vârf de munte

Un grup de turişti aflat pe munte, a trecut prin clipe de groază, după ce vremea s-a înrăutăţit şi a început să plouă cu descărcări electrice.

Un fulger a lovit două persoane, iar martorii au sunat imediat la 112, cerând ajutor.

CITEŞTE ŞI: Incendii uriaşe în Franţa! Pompierii români ajută la lichidarea flăcărilor

S-a întâmplat în zona Pasului Vulcan şi, cel mai probabil grupul încerca să ajungă la telecabină.

„După alertarea forțelor și ajungerea acestora (SMURD Vulcan și SAJ) la fața locului, s-au găsit două persoane conștiente, una dintre acestea, o femeie în vârstă primind îngrijiri medicale de specialitate la locul evenimentului și fiind mai apoi transportată la spitalul din Petroșani de către echipajul SAJ”, transmite ISU Hunedoara.

Cea de-a persoană lovită de fulger este un băiat de 14 ani, care din fericire, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE:

Persoana transportată la spital est eo tânără de 17 ani, care a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30 % din suprafata corpului.

CITEŞTE ŞI: Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.