Skip to main content

Te vaccinezi într-un cadru de poveste! Poţi vizita unul dintre cele mai frumoase castele şi primeşti şi vaccinul

În acest weekend se va desfăşura o nouă campanie menită să accelereze ritmul de vaccinare.

Este vorba despre o iniţiativă a autorităţilor din judeţul Hunedoara, care au amenajat un centru de imunizare la Castelul Corvinlor.

„Pe 15 și 16 mai, aici se vor putea administra doze Johnson & Johnson (tip de vaccin care se administrează o singură dată, fără a mai fi nevoie de un rapel) și Pfizer (tip de vaccin pentru care e nevoie și de un rapel, la 21 de zile)”, transmite Primăria municipiului Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Numărul cazurilor noi de COVID rămâne sub 1.000! Scade şi numărul pacienţilor internaţi pe secţiile ATI

O astfel de acțiune va avea loc și la finele săptămânii viitoare, pe 22 și 23 mai 2021.

Vaccinarea nu se va face în baza unor programări stricte, însă, pentru o mai bună organizare a activității, este indicat să contactați în prealabil personalul centrului, la numerele de telefon 0770-472.363 sau 0771-074.262.

În ca cazul în care linia este ocupată, puteţă lăsa un mesaj pe whatsapp la unul dintre cele două numere și veți fi contactat ulterior.

Aceleași numere de telefon sunt disponibile și pentru grupurile de turiști care intenționează să viziteze Muzeul Castelul Corvinilor sâmbătă sau duminică și doresc să beneficieze și de vaccinul anti-COVID 19 Johnson & Johnson ori de cel al companiei Pfizer – BioNTech.

Se pot vaccina atât cetățeni români, cât și cetățeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu. În cazul cetățenilor străini, este necesar ca aceștia să aibă rezidența în România.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Vest se alătură Maratonului Vaccinării din Timișoara, ce are loc în acest sfârşit de săptămână!

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Corvinilor!

Centrul de la Castel va funcţiona între orele 9:00 – 20:00, sâmbătă – 15 mai 2021 și duminică – 16 mai 2021.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.