Skip to main content

Tată şi fiu, înjunghiaţi în plină stradă! Poliţia cere ajutorul cetăţenilor, pentru identificarea agresorului – VIDEO

O anchetă de amploare este în plină desfăşurare, la Timişoara, unde un individ a înjughiat două persoane, după care s-a făcut nevăzut.

S-a întâmplat în seara zilei de 27 octombrie, în zona Torontalului, iar de atunci, agresorul este de negăsit.

Poliţiştii fac acum apel la populaţie, pentru identificarea şi localizarea individului, care şi-a înjughiat victimele fără niciun motiv.

Cei doi bărbaţi agresaţi, tată şi fiu, stăteau de vorbă la o masă din faţa unei pescării, iar agresorul s-a apropiat de ei şi i-a lovit în neştire cu un cuţit.

CITEŞTE ŞI: De ce ne răcim iarna? Pneumologul Adra Truşculescu explică ce se întâmplă în organism atunci când scad temperaturile şi cum să ne ferim de boli

Victimele, în vârstă de 30, respectiv 62 de ani, au fost transportaţi de urgenţă la spital, tânărul a rămas internat aproximativ trei săptămâni.

A suferit mai multe leziuni, care i-au pus viaţa în pericol, motiv pentru care poliţiştii au deschis în acest caz, un dosar penal pentru tentativă de omor.

Dar, ancheta bate pasul pe loc, pentru că individul nu a fost nici prins, nici identificat, până la această oră.

Acum, oamenii legii fac apel la cei care ar putea să îl recunoască pe individ, în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

„În data de 27.10.2023, în jurul orei 20:35-20:40 pe Aleea Hotinului din municipiul Timisoara, în fața unei pescării, doi bărbați în vârstă de 30 și 62 de ani( tată și fiu)au fost loviți în mod repetat de către un tânar neidentificat până în prezent, cu un obiect tăietor/înțepător, fiul lovit de trei ori în zona spatelui, fiindu-i provocate mai multe leziuni ce i-au pus viața în primejdie, iar tatăl a fost lovit o singură dată la nivelul feței în încercarea de a-l ajuta pe fiul său. Fără a avea vreo discuție agresorul a fugit pe Aleea Hotinului spre parcul Bucovina. În urma vizionari unor imagini video, a rezultat că bărbatul era îmbrăcat, la momentul agresiunii, într-o haină (tip hanorac cu glugă/rolling) de culoare închisă cu modele sau înscrisuri de culoare deschisă, având capul acoperit cu gluga aferentă hainei, o pereche de pantaloni ce par a fi de trening de culoare închisă prevăzuți pe piciorul stâng în partea superioară cu un model/un înscris de culoare deschisă, iar în picioare purta o pereche de șlapi. Oricine deține informații privitoare la persoana din imagini, rugăm să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112„, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.