Skip to main content

Tânăr din Timiș, reținut după ce a împușcat mortal un câine!

Un tânăr de 26 de ani din Timiș a fost reținut de polițiști, după ce a omorât un câine.

Acesta a împușcat animalul pe teren din localitatea Sângeorge ce aparține de comuna Birda.

Polițiștii de la Protecția animalelor au făcut percheziții astăzi, la casa tânărului, însă arma nu a fost găsită.

Incidentul s-a întâmplat însă, la începutul acestei luni. Mai exact, în data de 2 decembrie, polițiștii au fost sesizați, cu privire la faptul că, un câine ar fi fost ucis de către bărbatul în vârstă de 26 de ani.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, câinele care aparținea unui bărbat din comuna Birda, sat Sângeorge, a fost găsit decedat pe un teren împrejmuit între două imobile.

Cadavrul a fost ridicat de catre reprezentanții DSVSA Timiș, în vederea efectuării necropsiei, în urma căreia a rezultat că animalul a fost ucis prin împușcare cu o armă neletală supusă autorizării.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție fără drept și deținerea și uzul fără drept a unei arme neletale supuse autorizării.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]