Skip to main content

Tânăr din Timiș, reținut după ce a împușcat mortal un câine!

Un tânăr de 26 de ani din Timiș a fost reținut de polițiști, după ce a omorât un câine.

Acesta a împușcat animalul pe teren din localitatea Sângeorge ce aparține de comuna Birda.

Polițiștii de la Protecția animalelor au făcut percheziții astăzi, la casa tânărului, însă arma nu a fost găsită.

Incidentul s-a întâmplat însă, la începutul acestei luni. Mai exact, în data de 2 decembrie, polițiștii au fost sesizați, cu privire la faptul că, un câine ar fi fost ucis de către bărbatul în vârstă de 26 de ani.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, câinele care aparținea unui bărbat din comuna Birda, sat Sângeorge, a fost găsit decedat pe un teren împrejmuit între două imobile.

Cadavrul a fost ridicat de catre reprezentanții DSVSA Timiș, în vederea efectuării necropsiei, în urma căreia a rezultat că animalul a fost ucis prin împușcare cu o armă neletală supusă autorizării.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție fără drept și deținerea și uzul fără drept a unei arme neletale supuse autorizării.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.