Surpriză la frontiera de vest! Unde erau ascunși șase iranieni?

Un control de rutină a întrerupt călătoria a opt iranieni, care încercau să părăsească ilegal țara, pe la vama Cenad.

Polițiștii de frontieră au legitimat un cetățean din Iran, în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unei autorulote, înmatriculată în Suedia.

CITEŞTE ŞI: Liniile de tramvai, locul de parcare al șoferilor! Ce măsuri au luat polițiștii?

Acesta era însoțit de o femeie de 39 de ani, suedeză de origine iraniană. 

Însă, la un control mai amănunțit, polițiștii au devenit suspicioși atunci când, în partea laterală a autorulotei, au descoperit un compartiment improvizat.

Drept urmare, oamenii legii l-au deschis, descoperind astfel ascunse șase persoane, trei bărbați, două femei și un minor.

iranieni cenad

CITEŞTE ŞI: Poliţiştii locali fac „recensământul” timişorenilor care îşi sărbătoresc anul acesta propriul centenar!

“Din primele verificări, s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni iranieni, adulții având vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani, iar minorul având vârsta de 15 ani. Persoanele în cauză au declarat că intenționau să ajungă în vestul Europei și au recurs la această metodă deoarece nu dețineau documente valabile”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră Cenad.

Iranienii ascunși s-au ales cu dosare penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar șoferul și pasagera, pentru trafic de migranți.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.