Skip to main content

Sub 1.000 de cazuri de COVID, în utimele 24 de ore! Autorităţile anunţă şi 97 de decese

În cele 19 luni care au trecut de la debutul pandemiei de coronavirus în ţara noastră, România a ajuns la peste 1.790.000 cazuri.

Cei mai mulţi dintre pacienţii confirmaţi, aproimativ 1.710.000, au trecut cu bine prin boală şi au fost externaţi dn spitale.

Din păcate însă, complicaţiile provocate de infecţia cu SARS-CoV-2 au fost fatale în cazul a 57.531 pacienţi.

Astăzi, Grupul de Comunicare Strategică anunţă că încă 97 de persoane au murit, 5 dintre ele, anterior celor 24 de ore pentru care s-a făcut raportarea.

Vestea bună este că se menţine trendul descendent în ceea ce priveşte numărul de cazuri noi.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2, 931 persoane.

În Timiș au fost raportate 73 cazuri noi de îmbolnăvire, dintre care 10 sunt persoane cu varsta de sub 18 ani. Rata de infectare în judeţ a ajuns astăzi la 1,67 iar în Timişoara la 2,17, în scădere faţă de ieri.

În momentul de față, în spitalele din Timiş sunt internați 254 de pacienți, iar alţi 37 sunt în stare gravă la ATI. 

De la debutul pandemiei, la nivelul judeţului s-au infectat peste 87.000 de persoane şi au murit 1.848 de oameni.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.