Ştim cine este viitorul subprefect de Timiş! Postul îi revine PMP. Cine a fost desemnat pentru a-l ocupa?

Pentru că au votat moţiunea de cenzură, cei din Partidul Mişcarea Populară au primit mai multe posturi de conducere, atât în Guvern, cât şi în teritoriu.

Din cele peste 20 de funcţii negociate, Timişului îi revin două: unul de subprefect şi unul de secretar de stat în ministerul Transporturilor.

CITEŞTE ŞI: Vreți să vă înnoiți garderoba de iarnă? Acum aveți ocazia perfectă! Se deschide Salonul Industriei Ușoare

În ceea ce priveşte numele celor care vor ocupa respectivele posturi, PMP-iştilor li s-a interzis să vorbească.

Totul este ţinut secret, deşi biroul de conducere a stabilit deja cine va fi subprefect şi cine va fi secretar de stat.

Este vorba despre doi oameni de maximă încredere ai preşedintelui PMP Timiş, Cornel Sămărtinean: Alexandru Mutruc, respectiv un anume domnul Lupu, despre care nimeni nu ştie nici ce hram poartă, nici ce prenume are.

“Nu este adevărat. Deocamdată nu s-a făcut nicio propunere, în cadrul partidului. Trebuie să ne întâlnim, să vedem, să discutăm, să supunem la vot… Cum se va decide în CEJ, aşa rămâne. Cert este că până acum nu s-a pronunţat niciun nume. Am fost doar înştiinţaţi că în urma negocierilor purtate la Bucureşti, nouă, celor din PMP Timiş, ne revin două posturi. Vom vota cine vor fi cele două persoane şi nu trebuie să fie cu supărare…”, a declarat pentru Sursa de vest, Adrian Boboi, secretar general al PMP Timiş.

Însă, Boboi, mâna dreapta a lui Sămărtinean, este contrazis de un simplu membru din CEJ.

Stan Cucăilă a povestit exact cum au decurs lucrurile în şedinţa de partid şi cum le-au fost impuse cele două nume.

Ba mai mult, ştie câte ceva şi despre domnul Lupu: că a fost subalternul lui Sămărtinean şi coleg de birou cu Alexandru Mutruc.

Este convins că va reprezenta cu cinste Timişul, chiar dacă s-a opus acestei nominalizări.

CITEŞTE ŞI: Copilă răpită din spital! Fetița de 7 ani care a fost adoptată de o familie din Timișoara a dispărut după un control

“Domnul preşedinte, Cornel Sămărtinean, a venit cu două propuneri, care au fost votate în unanimitate. Este vorba despre Alexandru Mutruc, pentru funcţia de subprefect şi domnul Lupu, pentru funcţia de secretar de stat (…) Nu ştiu de unde aţi auzit că eu nu aş fost de acord. Nu este adevărat. E drept, că am avut de făcut un comentariu în şedinţă, dar a fost unul laudativ, mai ales la adresa domnului Lupu, care are experienţă… a lucrat la Aeroport… a avut şi activitate în partid… nu îl cunoaşteţi pentru că a lucrat mai mult pe partea logistică, cu Mutruc. Nu ştiu nici eu exact cum îl chemă… Lupu… şi nu mai ştiu cum”, a spus Stan Cucăilă, membru în CEJ.

Acum, Sămărtinean a plecat cu cele două propuneri la Bucureşti, pentru a fi validate de conducerea centrală a partidului.

Graba cu care se încearcă aceste numiri este cel puţin ciudată, în contextul în care, PMP Timiş are de aproape un an şi jumătate, un post vacant în Consiliul Judeţean.

Este vorba despre postul ocupat până în iunie 2018, de Roxana Iliescu, pe care Sămărtinean a vrut-o plecată cu orice preţ.

Cum nu a reuşit să îşi impună un om susţinut de el, funcţia a rămas vacantă.

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.