Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vreți să vă înnoiți garderoba de iarnă? Acum aveți ocazia perfectă! Se deschide Salonul Industriei Ușoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se deschide Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă!

Având în vedere succesul de care se bucură SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE în rândul publicului timișorean dar și la solicitarea expozanților tradiționali, în cursul acestui an a fost programată organizarea a 6 ediții.  

Astfel, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie se desfășoară ediția de iarnă a   Salonului Industriei Ușoare, manifestare care încheie calendarul expozițional al CCIA Timiș pentru anul 2019.  

Timp de cinci zile, peste 70 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole din piele și blană, accesorii și bijuterii, cosmetice, decorațiuni și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă – toate la prețuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători. 

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat Târgul cu produse tradiţionale de sezon, cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, altele.

Program de vizitare este următorul: de miercuri până sâmbătă între oreie 10.00 și 20.00, iar duminică, între orele 10.00 și 18.00.

Intrarea este liberă.

Ultima modificare Marți, 26 Noiembrie 2019 15:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login