Skip to main content

Staţiunea Buziaş se reinventează! Oferte speciale pentru întreaga familie, de la copii, la bunici

A fi om!

Termoterapia, băile de plante, hidroterapia cu ape calde şi băile galvanice sunt doar câteva dintre tratamentele de care au parte cei care vin în staţiunea balneară Buziaş.

Aproximativ 3.000 de oameni vin anual aici, pentru a beneficia de astfel de cure, care au un rol extrem de important atât în ameliorarea şi chiar în vindecarea anumitor afecţiuni, cât şi în menţinerea unei stări de sănătate.

“Sunt pacient al acestei baze de tratament de ani întregi şi vin aici de două ori pe an. O dată vin cu bilet, prin Casa de Pensii, şi o dată vin pe cont propriu. Tratamentul este nemaipomenit de bun, personalul este extraordinar de bine instruit şi amabil, iar când plec de aici mă simt foarte, foarte bine. Eu am probleme cardiovasculare şi diabet, iar tratamentul de aici mă ajută foarte mult”, a declarat pentru sursadevest unul dintre pacienţi.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în vestul țării! Un tir încărcat cu zeci de tone de fructe și legume, distrus complet

“Eu am venit aici prima dată în anul 2010 şi m-am simţit foarte bine. Am venit cu baston şi am plecat fără el. Am insuficienţă circulatorie venoasă şi arterială şi cel mai eficient tratament de care am avut parte este cel de aici. Cel mai bine mă simt în vănile de inox care sunt foarte comode şi confortabile pentru persoanele care au probleme de artroză, care nu pot merge bine”, spune o pensionară căre revine la Buziaş ori de câte ori are ocazia.

statiune buzias06

Pentru ca lumea să conştientizeze avantajele zonei, dar şi pentru identificarea problemelor şi a soluţiilor, pentru fiecare în parte, directorul staţiunii a organizat o dezbatere cu tema “200 de ani de istorie balneară în Staţiunea Buziaş. Rezultatele anului balnear 2017, provocări şi perspective”.

CITEŞTE ŞI: Președintele CJT, Călin Dobra: Sunt zile în care decența și bunul simț trebuie să primeze! La ce se referă?

“Scopul a fost să transmitem un mesaj frumos, un mesaj corect, despre factorii naturali de cură, despre potențialul pe care stațiunea îl are, despre parteneriatul integrat cu autoritatea locală, despre bunele noastre intenții de a ne îndrepta către turiștii – pacienți, cu produse pe care le oferim, încercând să rezolvăm o problemă cu finanțare, deoarece Casa Națională de Pensii suportă doar un cuantum în ceea ce însemnă turismul de sănătate, observând că de la an la an biletele au scăzut”, a explicat pentru sursadevest.ro, directorul Staţiunii Buziaş, Leontin Gheorghe, care depune toate eforturile pentru dezvoltarea locaţiei şi, implicit, pentru atragerea de noi turişti.

În acest sens, a pregătit oferte speciale, pentru toată familia, cu rol atât în tratamentul unor afecţiuni cat şi în prevenţie.

statiune buzias10

De asemenea, o astfel de cură cu aer ionizat este extrem de benefică pentru cei mici, motiv pentru care părinţii sunt sfătuiţi să vină aici cu copiii.

“Am elaborat trei pachete pe care noi vrem să le promovăm începând cu anul 2018, ionizarea de weekend, încercăm să convingem părinții să petreacă perioade de timp în aerul ionizant în arealul hotelurilor, încercăm să determinăm oamenii să se uite la o săptămână, ca la <<săptămâna sănătății tale>> și împreună cu Fundația Cardio-prevent să oferim proceduri de tratament și un pachet cardio-metabolic. Astfel a luat naștere acest produs, <<săptămâna sănătății tale>> și<< vacanță pentru sănătate>>, încercând să arătăm oamenilor posibilitățile pe care le au în zonă, dar să beneficieze și de tratamentul pe care noi îl putem oferi cu apă minerală, de mofetă, de fizioterapie, de centrul SPA, de tot ceea ce noi oferim”, a mai spus Leontin Gheorghe.

Directorul staţiunii nu pierde din vedere nici pieţele externe, pe care şi-ar dori să le recâştige. Pentru asta însă este necesară o implicare a autorităţilor, care ar trebui să rezolve problemele legate de infrastructură.

{gallery}Statiunea Buzias{/gallery}

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

După o perioadă în care fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu s-a abținut să-și afișeze părerile despre administrația locală pe rețelele de socializare, mai ales că este și consilier personal al președintelui CJT, acum, revine în forță și lansează critici dure asupra fostului său oponent, Dominic Fritz.
Mai bine de o oră au dezbătut consilierii locali din Timișoara propunerea primarului Dominic Fritz, de a înființa o nouă societate care să se ocupe de curățenia orașului.
Pe 18 decembrie 2024, Municipiul Timișoara și Ministerul Energiei au semnat contractul pentru finanțarea proiectului „Retehnologizare a 13.439 de metri de traseu al rețelei de termoficare primară”, prin Fondul pentru Modernizare (FM) 2021-2030.
Un apel la 112 a mobilizat de urgență mai multe echipaje de intervenție pentru lichidarea unui incendiu extrem de violent care a cuprins o casă din vestul țării.
Angajații de la Maternitatea Odobescu din Timișoara au ieșit în stradă! Lor li s-au zeci de mămici dar și simpli timișoreni, care au pornit în marș spre Primărie, unde vor protesta până la ora 16.00.
Colterm anunță întreruperea apei calde și căldurii, mâine, la punctul termic 17A, din cauza unei defecțiuni apărute la rețeaua primară de termoficare.