Sorin Grindeanu nu lasă administraţia judeţeană pentru un post de ministru

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu, nu lasă administraţia judeţeană indiferent de ce propuneri ar primi de la Bucureşti. 

Anunţul a fost făcut astăzi de liderul CJT, a cărui nume a fost intens vehiculat în ultimele zile în ceea ce priveşte formarea noului Guvern. Acesta era iniţial unul dintre posibilii candidaţi pentru funcţia de prim-ministru al României, mai apoi că ar prelua conducerea unui minister. Astăzi însă, preşedintele Consiliului Judeţean a făcut primele declaraţii pe acest subiect şi a spus clar că nu pleacă din administraţia judeţeană.

Habar nu am cum am intrat în chestiunea asta, dar cum am intrat aşa am şi ieşit în ceea ce înseamnă funcţia de prim-ministru. Nu am vrut să sau şi nu am dat declaraţii pe acest subiect, dar în schimb am dat o declaraţie de când am devenit preşedinte de Consiliu Judeţean şi anume faptul că nu o să plec din funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean în post de ministru, punct. Am văzut de dimineaţă la posturile centrale că iar mă plimbă prin diverse ministere, eu vă spun cât se poate de deschis, am spus-o de când am preluat mandatul de preşedinte al CJT că nu o să plec în post de ministru. Subiect închis”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu. 

În ceea ce priveşte propunerea PSD pentru funcţia de premier, Grindeanu a spus: „Este o doamnă pe care eu o respect foarte mult, a fost colega mea în Guvern, este o doamnă care muncește  într-un ritm incredibil și eu cred că va face treabă extreme de bună. Cunoaște foarte bine tot ceea ce înseamnă administrație pentru că a lucrat foarte mulți ani pe lângă Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, apoi a fost secretar de stat la Ministerul Dezvoltării și jumătate de an a fost ministru al Dezvoltării, lucru care pe noi ne interesează ca și aleşi locali, mai ales din punct de vedere al fondurilor europene. Eu sunt extreme de încrezător pe ceea ce înseamnă Sevil ca prim-ministru”.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.