Skip to main content

Şocul trăit de mama unui copilaş! Femeia a fost martoră la incercarea unui individ de a-i corupe sexual băieţelul

Ancheta amplă pentru depistarea unui individ care a îngrozit-o pe mama unui băiat de numai 8 ani.

În urmă cu câteva zile, micuţul a primit pe telefonul mobil, două filmuleţe cu caracter pornografic explicit, iar mama copilului a alertat imediat Poliţia.

Oamenii legii din Hunedoara au început cercetările şi, în scurt timp l-au identificat pe indiviul care a trimis imaginile.

Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Caracal, judeţul Olt, care este acuzat acum, de corupere sexuală a minorilor.

„La sediul Poliției Municipiului Deva s-a prezentat o femeie din municipiul Deva, care a sesizat faptul că, în timp ce fiul ei, în vârstă de 8 ani, se afla la domiciliul său, a fost incitat de un bărbat prin intermediul unei  aplicații de telefonie mobilă la comiterea unui act de natură sexuală (…) Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul a contactat telefonic, aleatoriu, mai multe persoane necunoscute, cărora le trimitea fișiere video, prin care le incita la comiterea unui act de natură sexuală”, transmite IPJ Hunedoara.

După cele 24 de ore petrecute în arest, individul de 47 de ani a primit control judiciar, însă cercetările în acest caz continuă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.