ȘOCANT! S-a prăbușit în fața unei școli din Timișoara! Care a fost motivul?

Un tânăr pur și simplu s-a prăbușit în fața unei școli din Timișoara. Nici alți doi prieteni de-ai săi nu păreau să se simtă prea bine.

Totul s-a întâmplat în weekend, pe strada Războieni din Timișoara! Cei trei au fumat etnobotanice, iar mai apoi li s-a făcut rău.

Cele trei persoane aveau un comportament suspect, mai exact se sprijineau de gardul școlii generale din apropriere, iar unul dintre ei era căzut jos și stăteau cu spatele rezemat de gardul unității de învățământ”, povestesc polițiștii locali ce se aflau în zonă la momentul respectiv.

Pentru a verifica că totul este în regulă, oamenii legii s-au apropiat de cei tineri cu vârste între 26 și 34 de ani. Dându-și seama că sunt drogați, au trecut la percheziționarea lor. În urma controlului au descoperit un plic cu etnobotanice, dar și mai multe țigarete confecționate manual.

etobotanice

Au declarat că au cumpărat pliculețul cu etnobotanice cu suma de 50 de lei de la o persoană necunoscută. Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor și stabilirea provenienței fragmentelor vegetale polițiștilor de la Secția 4”, mai spun polițiștii.

În urmă cu aproximativ două săptămâni doi tineri au fost depistați în același loc având asupra lor astfel de substanțe interzise.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.