Skip to main content

Şi tu poţi deveni salvator profesionist! Aplică acum, pentru o carieră în domeniul militar

Până pe 5 noiembrie continuă înscrierile pentru cei interesați să urmeze cursurile Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

Sunt disponibile 300 de locuri, iar 10 dintre ele sunt alocate sunt disponibile pentru tinerii din Republica Moldova şi nu fac obiectul concursului organizat.

CITEŞTE ŞI: Aleargă în Capitala Europeană a Culturii! Peste 1.100 de participanți din România și străinătate, înscriși la Timișoara City Marathon

Candidații interesați trebuie să completeze cererea-tip de înscriere și să furnizeze consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare.

Aceste documente trebuie să fie completate în mod lizibil, semnate, și trimise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail a unității: sru.isutm@gemail.com.

Perioada de înscriere este în intervalul 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, inclusiv în weekend, pentru a facilita participarea candidaților.

Iată calendarul etapelor concursului:

24 noiembrie 2023 – Evaluarea psihologică

24 noiembrie 2023 – Termenul pentru depunerea documentelor în vederea constituirii dosarului de recrutare

7 – 13 decembrie 2023 – Evaluarea performanțelor fizice

16 decembrie 2023 – Susținerea probei de evaluarea a cunoștințelor

20 decembrie 2023 – 25 ianuarie 2024 – Examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor disponibile, în ordinea descrescătoare a notelor finale)

2 februarie 2024 – Termen de afișare a rezultatelor finale

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Se lucrează pe autostrada A1 pe tronsonul dintre nodul rutier Traian Vuia și Margina! Traficul va fi restricționat

Cei care doresc să se înscrie pot găsi mai multe detalii și documentele necesare, AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.