Skip to main content

Aleargă în Capitala Europeană a Culturii! Peste 1.100 de participanți din România și străinătate, înscriși la Timișoara City Marathon

Duminică, 22 octombrie, se dă startul celei de-a VII-a ediții a Timișoara City Marathon!

Timișoara City Marathon așteaptă la start peste 1.100 de participanți din România și străinătate.

Organizatorii propun participanților să (re)descopere prin această competiție, frumusețile Capitalei Europene a Culturii în cadrul celor patru curse pregătite:

  • Maratonul „Cavalerii Cetății” by Flexik Automation. Startul tradițional al maratonului de 42 de km va fi dat pentru cei 50 de participanți din fața bisericii din Otelec, începând cu ora 8.30;
  • Semimaratonul „Eugeniu de Savoya” by Forvia/Hella. Semimaratonul de 21 km va avea punctul de start în Piața Libertății din Timișoara, la ora 10.00. La această cursă sunt așteptați150 participanți;
  • Crosul „Poarta Forforosa”. Pentru cursa de 10 km, startul e programat la ora 10.00, în Piața Libertății din Timișoara, pentru cei 450 de participanti;
  • Crosul „Batalionul Banat”. Cursa de 3 km așteaptă la start cu voie bună 350 de participanți, în Piața Libertății din Timișoara, la ora 13.00.

Cei mai buni alergători vor fi premiați de organizatori.

„Suntem tot mai aproape de ziua în care ne programăm cu toții ceasurile pentru Timișoara City Marathon. Ediția din acest an, cu numărul 7, va fi una chiar specială. Orașul nostru traversează un an cu totul deosebit, ceea ce contribuie la organizarea într-un mod original și atipic a acestei competiții sportive. Ne așteptăm atât la o participare semnificativ mai mare a competitorilor, cât și la reacția entuziastă a publicului implicat în aceste luni în multe evenimente desfășurate în comunitate.”, spune Alexandru Lorinti, președinte Club Sportiv Alergotura.

Timișoara City Marathon 2023 vine și cu o serie de noutăți. Printre acestea se numără invitarea la Crosul „Batalionul Banat” 3 km și la Crosul „Poarta Forforosa” 10 km – a copiilor cu vârste cuprinse între 12-17 ani, respectiv 14-17 ani. Participarea lor este gratuită. Totodată au fost alocate câte trei locuri gratuite la oricare dintre cursele evenimentului pentru Cluburile de Atletism din Timiș, pentru a oferi o șansă cât mai multor juniori și tineri să participe la eveniment. Și nu în ultimul rând vor participa la eveniment sportivi din Serbia, Ungaria, dar și alergători din Germania, Franța și UK.

Timișoara City Marathon este un eveniment organizat de Club Sportiv Alergotura.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.