Şi-au transformat casa în atelier de produs droguri! Cum au fost surprinşi trei bărbaţi, de către poliţişti?

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

O reţea de traficanţi de droguri, care se ocupa de producerea substanţelor interzise, a fost destructurată, lângă Timişoara.

Totul, în urma a trei percheziţii domiciliare în timpul cărora suspecţii au fost prinşi în flagrant, în timp ce recoltau cannbisul pe care îl cultivau la mansarda unei case.

CITEŞTE ŞI: PSD dăunează grav sănătățiiPSD dăunează grav sănătății

“Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi întreținut în apropiere de municipiul Timișoara, județul Timiș, la mansarda unei case, prevăzută cu lămpi, ventilatoare și aparatură pentru reglarea umidității, o cultură de cannabis, care, după recoltare, ar fi fost ambalată în vederea comercializării”, transmite IPJ Timiş.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani au fost duşi la audieri, după ce poliţiştii au găsit în casele lor, adevărate ateliere de produs droguri.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite 33 de ghivece, din care ar fi fost recoltate plantele de cannabis, 9 ghivece cu plante de cannabis aflate la maturitate și pregătite pentru recoltare, 5 vase de sticlă de 5 litri fiecare, în care erau depozitați muguri de cannabis uscați, precum și grindere și alte ustensile folosite pentru consumul drogurilor”, mai spun cei de la IPJ Timiş.

În total au fost ridicate peste 3 kilograme de cannabis.

CITEŞTE ŞI: Trafic blocat, pe mai multe străzi din Timişoara, preţ de câteva ore! Au loc curse de alergare şi de mers cu bicicleta

Din cei trei suspecţi duşi la audieri, unul singur a fost reţinut pentru 24 de ore.

Însă cercetările în acest caz continuă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic și deținere de droguri de risc.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.