Skip to main content

Şi-a ucis fiul, într-un acces de furie! Bărbatul a folosit un cuţit cu care l-a înjunghiat în piept

Incident şocant, petrecut în urmă cu câteva ore, când poliţiştii au fost chemaţi să aplaneze un scandal care a degenerat.

S-a întâmplat în Lupeni, judeţul Hunedoara unde doi bărbaţi, tată şi fiu, au mers în vizită la un prieten.

Aici, cei doi aau început să se certe, iar în scurt timp, lucrurile au scăpat de sub control.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Șantierul de pe Calea Bogdăneștilor închide traficul rutier pe mai multe străzi adiacente

Bărbatul în vârstă de 58 de ani a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat fiul, în zona pieptului şi a unui braţ.

Victima, în vârstă de 26 de ani a fost transportată la spital, însă, după mai puţin de o oră, inima lui a încetat să mai bată.

Tatăl lui a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri iar la final va fi, cel mai probabil, reţinut pentru 24 de ore.

Bprbatul este acuzat de omor calificat, iar cazul este anchetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

„La data de 21 august 2023, în jurul orei 12:05, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un tânăr a fost tăiat la mână și sângerează. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict între un tânăr de 26 de ani, din Lupeni și tatăl acestuia, în vârstă de 58 de ani, din Lupeni, acesta din urmă l-a înjunghiat pe tânăr cu un cuțit în zona brațului și a pieptului, în timp ce se aflau la domiciliul unui alt bărbat, din Lupeni. Tânărul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Municipal Lupeni, unde, în jurul orei 13:10, a fost declarat decedat”, transmite IPJ Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.