Şi-a lăsat maşina în parcare şi nu a mai găsit-o! Ce au descoperit poliţiştii când l-au prins pe cel care a furat-o?

Proprietarul unei autoutilitare şi-a parcat vehiculul în faţa casei, a închis portierele, dar a lăsat cheile în contact.

După un timp, a observat că aceasta dispăruse şi a anunţat imediat Poliţia, care a început căutările.

CITEŞTE ŞI: Se întrerupe apa, în zona Cetăţii – Bogdăneştilor! Aquatim realizează conectarea conductelor

Autoutilitara a fost furată din localitatea bihoreană Tulca şi, în scurt timp a fost găsită de oamenii legii, la câţiva kilometri distanţă.

Mai exact, vehiculul a fost descoperit pe raza localității Oșorhei, unde fusese abandonat, pentru că rămăsese fără combustibil.

Ulterior, poliţiştii l-au identificat şi pe autor: un bărbat de 38 de ani care a condus autoutilitară, deşi nu avea permis de conducere.

El a avut şi complici, doi tineri de 17, respectiv 18 ani.

„Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 38 de ani, din localitatea Săbolciu, județul Bihor, față de un tânăr de 18 ani, din localitatea Sebiș, județul Arad și față de un altul de 17 ani, din comuna Tulca, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis”, transmite IPJ Bihor.

CITEŞTE ŞI: Timișenii au votat proiectele preferate din cadrul programului de bugetare participativă al CJT! Care au ieșit câștigătoare?

Autoutilitara a fost recuperată de polițiștii din Tinca și restituită proprietarului.

Cei trei indivizi vor fi duşi astăzi, în faţa magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

La mulţi ani, România! La Timişoara, evenimentele de Ziua Naţională au început cu depuneri de coroane

1 Decembrie este ziua în care, cu mic, cu mare, românii de pretutindeni sunt cu gândul la România.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.