Skip to main content

Și-a înjughiat prietenul, la beție! Agresorul a fost capturat de polițiști și aruncat după gratii

Un bărbat de 32 de ani a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a luat un cuțit și l-a lovit pe amicul său cu care împărțea locuința.

S-a întâmplat în seara zilei de 1 Decembrie, în Șoforenea, județeul Arad, unde cei doi petreceau, iar la un moment dat au început să se certe.

CITEȘTE ȘI: UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Se pare că totul a pornit de la o femeie, la care râvneau ambii bărbați, iar unul dintre ei și-a pierdut cumpătul.

A înșfăcat un cuțit și și-a înjughiat rivalul, care a ajuns la spital, fiind, din fericire, în afara oricărui pericol.

“În seara zilei de 1 decembrie a.c., polițiștii orașului Curtici au fost sesizați despre un scandal, într-un imobil de pe raza localității Șofronea, în urma căruia un bărbat a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat de un echipaj SMURD la spital, în vederea evaluării stării și acordarea de tratament medical. Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 32 de ani, din județul Mureș, care locuiește împreună cu alte persoane în același imobil, în Șofronea, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, ar fi fost implicat într-o altercație cu un alt bărbat, pe care l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit, în zona brațului”, transmite IPJ Arad.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de loviri și alte violențe.

Însă, în funcție de evoluția stării medicale a victimei, fapta lui ar putea primi o altă încadrare.

CITEȘTE ȘI: Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.