Skip to main content

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

Tocmai de aceea, primarul comunei Ghiroda, de lângă Timișoara, vrea să îi stimuleze pe localnici să își spună părerea despre cum ar trebui să evolueze lucrurile din punct de vedere urbanistic și nu numai, în următorii 10 ani.

CITEȘTE ȘI: CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În acest sens a dat startul unui sondaj de opinie, în care locuitorii trebuie să spună ce le place și ce trebuie schimbat în comună, iar respondenții au șansa de a câștiga câte 100 de euro.

„În vederea elaborării strategiei de dezvoltare a Comunei Ghiroda, Primăria comunei realiză un sondaj de opinie cu privire la percepția asupra localității, în rândul locuitorilor din Ghiroda și Giarmata Vii.  Vă invităm să completați un chestionar pe familie și aveți șansa de a câștiga unul dintre cele 3 premii, în valoare de 100 de euro fiecare. Acest chestionar se adresează doar locuitorilor din Ghiroda și Giarmata Vii. Vă asigurăm că răspunsurile dvs. sunt anonime”, se arată în introducerea chestitonarului care poate fi completat aici.

La întrebări poate răspunde un singur membru al unei familii, iar câștigătorii premiilor vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți.

„Participă la elaborarea strategiei de dezvoltare a UAT Ghiroda și răspunde la întrebările sondajului nostru de opinie. Acesta măsoară gradul de satisfacție al cetățenilor față de nivelul de dezvoltare al comunei și serviciile administrației. Realizăm acest sondaj pentru a ne asigura că progresele și inițiativele noastre se aliniază cu așteptările și nevoile comunității„, este îndemnul primarul din Ghiroda, Ionuț Stănușoiu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.