Skip to main content

Şi-a distrus tatăl, la bătrâneţe! Cum a devenit un bărbat din Arad, traficant internaţional de droguri?

O tânără din judeţul Arad şi-a convins tatăl, să devină traficant de droguri, în loc să aştepte liniştit, să iasă la pensie.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, convins de fiica lui, a adus din Spania, în România, cel puţin 5 kilograme de haşiş, iar banii obţinuţi din vânzarea drogurilor erau împrăţiţi în mod egal.

CITEŞTE ŞI: Ce facem cu deșeurile periculoase din menajer? Acestea se colectează SEPARAT de celelalte tipuri de deșeuri

De vânzare se ocupa tânăra, care a fost prinsă în flagrant şi dusă la audieri.

Apoi, poliţiştii arădeni au descins la locuinţa ei, unde au găsit un adevărat laborator de preparare a drogurilor.

„În cadrul activităților, o persoană a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce comercializa peste 1 kilogram de hașiș, cu prețul de 15 lei/gram. Ulterior, au fost efectuate două percheziții domiciliare, în municipiu, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3,5 kilograme rezină cannabis (hașiș), un grinder și un cântar”, transmite IPJ Arad.

Şi tatăl femeii a fost ridicat şi dus la audieri, iar la final a fost pus sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

În schimb, fiica lui a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi sunt acuzaţi de trafic internațional şi intern de droguri de risc c.

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 10.12.2022, inculpatul la solicitarea inculpatei, fiica sa, a transportat din Spania în România cantitatea de 5 kilograme de rezină de canabis (hașiș), în vederea comercializării pe teritoriul României. Odată introduse pe teritoriul țării, drogurile au fost depozitate în domiciliul inculpatei, unde a locuit și inculpatul până la momentul intervenției organelor de urmărire penală, aceștia stabilind ca sumele de bani obținute din vânzarea drogurilor să fie împărțite în mod egal între ei”, transmite DIICOT.

CITEŞTE ŞI: Ca în filmele SF! Sânge, medicamente şi probe biologie, transportate cu drona, de la un spital la altul!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.