Skip to main content

Sfârşit înfiorător! Un bărbat a murit ars de viu, în propria casă

Pompierii au fost chemaţi azi-noapte să lichideze un incendiu violent, care a cuprins o casă şi care ameninţa să se extindă şi la gospodăriile din jur.

Flăcările au izbucnit în localitatea General Berthelot din judeţul Hunedoara, unde au ajuns mai multe echipaje de intervenţie.

CITEŞTE ŞI: Semnal de alarmă tras de rectorul Politehnicii din Timișoara! Numărul de studenți ce vor să devină ingineri a scăzut cu aproape 15% în ultimii zece ani

În paralel cu stingerea făcului, pompierii au început şi o acţiune de căutare a posibilelor victime.

Din păcate, în interiorul casei, care ardea generalizat, l-au găsit pe proprietar, un bărbat de 59 de ani, decedat.

„La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta generalizat la o casă cu suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați, cu posibilitatea de propagare a flăcărilor la alte construcții. Concomitent cu actiunea de localizare a incendiului, s-a intervenit pentru identificarea eventualelor persoane surprinse în locuință și din nefericire, un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost găsit decedat. Intervenția pompierilor a durat peste două ore, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost utilizarea focului deschis în spații închise”, transmite ISU Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.