Skip to main content

Sfârșit cumplit! Un bărbat care amenința că se sinucide s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul 9! Medicii n-au mai putut face nimic pentru el

S-a dat alarma în această dimineață, după ce un bărbat amenința că se aruncă de la etajul nouă al unui bloc.

Pompieri, polițiști și medici au ajuns pe strada Vasile Coman din Oradea, pentru a încerca să-l convingă pe bărbatul de 48 de ani să renunțe la gestul nebunesc.

„La adresa indicată, au fost mobilizați de urgență, pompierii militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de lucru la înălțime și două autospeciale de intervenție, din care una cu pernă de salvare, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, primul echipaj de pompieri sosind la fața locului în 5 minute de la primirea apelului prin Sistemul Unic de Urgență 112”, transmite ISU Bihor.

Din nefericire, la un moment dat, bărbatul, care între timp escaladase balustrada balconului apartamentului, s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la înălțime.

Din păcate, în urma impactului cu solul, bărbatul și-a pierdut viața.

„La data de 3 iunie a.c., la ora 11.41, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, un bărbat de 48 de ani, din Oradea, aflat într-un apartament, situat la etajul 9, al unui bloc de pe strada Vasile Coman, din municipiul Oradea, județul Bihor, amenință că se aruncă de la înălțime. La fața locului au ajuns de urgență echipaje de poliție de ordine publică, precum și un negociator de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, alături de echipaje de urgență, care au acționat de îndată pentru aplanarea situație. Din nefericire, la un moment dat, bărbatul, care între timp escaladase balustrada balconului apartamentului, ar fi căzut de la înălțime, acesta decedând în urma impactului cu solul”, transmite IPJ Bihor.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la IML, urmând să se facă necropsiei și să fie stabilită cauza exactă a decesului.

Polițiștii orădeni au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui accident nefericit.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.