Skip to main content

Sfârşit cumplit pentru o bătrână de 75 de ani! A murit arsă de vie, după ce flăcări violente i-au cuprins bucătăria

Mai multe echipaje de intervenție s-au mobilizat, în această după-amiază, după un apel de la un martor care anunța o persoană, ce a rămas blocată într-o casă cuprinsă de flăcări.

Flăcările au izbucnit la o gospodărie de pe strada Vlad Alexandru, din Sântandrei, județul Bihor, unde pompierii au intervenit de urgență pentru lichidarea incendiului, dar și pentru salvarea victimelor.

Când echipajele au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat, cu flăcări extrem de violente, la o bucătărie de vară și la acoperișul locuinței lipite de aceasta, existând riscul de a se extinde la alte două case din imediata apropiere.

Pompierii au localizat incendiul în scurt timp, reușind să îl lichideze înainte ca flăcările să se extindă la anexele din vecinătate.

Din nefericire, în bucătăria de vară, pompierii au găsit trupul carbonizat al unei femei în vârstă de aproximativ 75 de ani.

De asemenea, în urma tragicului eveniment, au ars anexa locuinţei și acoperișul casei.

Acum, echipajele de intervenție fac cercetări pentru a descoperi cauza și împrejurările în care s-a produs incendiul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.