Skip to main content

Service auto, mistuit de flăcări! Două mașini, care erau în interior, au fost distruse complet!

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins un service auto din Reșița.

În momentul în care a izbucnit incendiul, în interior se aflau două mașini.

Flăcările s-au extins cu repeziciune, iar incendiul se manifesta extrem de violent și exista riscul să se extindă și la casele învecinate.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri cu două autospeciale.

Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Reșița, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o clădire folosită ca service auto, în interiorul căreia se aflau două autoturisme. La sosirea echipajelor de pompieri exista riscul de extindere la casele din vecinătate, însă prin intervenția promptă a salvatorilor incendiul a fost localizat înainte de a se extinde”, transmite ISU Caraș-Severin.

În urma incendiului au ars cele două autoturisme, unul în proporție de 100% și unul în proporție de 50%.

De asemenea, au mai fost afectate bunuri depozitate în cele două încăperi, pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

După o intervenție de aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat în jurul orei 12:50.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.