Skip to main content

Se scumpesc biletele pentru transportul în comun! Vezi aici noile tarife

Societatea de Transport Public Timișoara anunță că, începând de mâine, intră în vigoare noile tarife ale biletelor pentru transportul în comun.

Astfel, modificările aduse tarifelor practicate de STPT constau în:

  • eliminarea reducerii de 20% pentru cetățenii din Timișoara;
  • eliminarea titlurilor tarifare de două linii;
  • eliminarea titlurilor de călătorie valabile 5 zile;
  • eliminarea titlurilor de călătorie valabile 15 zile;
  • eliminarea titlurilor de călătorie de o linie și două linii pentru agenții economici, atât pentru abonamentele nominalizate, cât și pentru cele nenominalizate.

CITEȘTE ȘI: Vaporașele vor circula în curând, pe Bega! Robu: Sperăm că de 1 iunie vom putea naviga din plin!

De asemenea, prețul unui bilet pentru liniile urbane va crește de la 2 lei la 2,5 lei, fiind același cu cel pentru liniile expres.

Reprezentanții STPT anunță că mâine, 01.05.2018, punctele de lucru vor fi închise, cu excepția celui din Piața 700.

CITEȘTE ȘI: Continuă căutările pentru găsirea băiatului de 15 ani, dispărut în râul Mureș

Noile tarife pot fi consultate în tabelul de mai jos.

ratt tarife

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.