Skip to main content

Se reiau lucrările pe drumul spre autostradă, prin Giarmata! Licitaţia a fost câştigată de Strabag

Epopeea lărgirii la patru benzi a drumului care face legătura din Timişoara şi autostrada A1 pare să se apropie de sfârşit, odată cu finalizarea licitaţiei pentru sectorul de după Dumbrăviţa.

Cei de la Strabag şi-au adjudecat lucrarea propriu-zisă, iar firma Seal Control & Consultig se va ocupa de dirigenţia de şantier şi asistenţa tehnică.

CITEŞTE ŞI: Infracțiuni pe bandă rulantă! Un tânăr, drogat și cu permisul suspendat, prins la volanul unei mașini neînmatriculate!

Valoarea lucrărilor se ridică la 58.499.264 lei plus TVA, iar constructorul trebuie să finalizeze şantierul în jumătate de an.

Conform documentaţiei de pe SICAP, se vor efectua următoarele lucrări:

  • lărgirea la patru benzi a drumului pe lungimea de 7,175 km
  • piste de biciclete pe lungimea de 5,882 km
  • racordarea cu străzile laterale și amenajarea acceselor la proprietăți
  • amenajarea sensurilor giratorii
  • dispozitive de scurgere a apelor
  • elemente pentru siguranța circulației
  • iluminat în sensurile giratorii
  • amenajarea trecerii la nivel cu calea ferată
  • relocarea rețelelor de gaz
  • relocarea liniilor electrice LEA/LES.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.