Skip to main content

Se reiau călătoriile cu Tramvaiul Turistic! Hai și tu la o plimbare prin Timișoara!

Tramvaiul turistic de la Timişoara își va relua, din acest weekend, cursele duminicale, prin zonele emblematice ale oraşului.

Reprezentanții STPT anunță că, începând de mâine, se reiau călătoriile cu Tramvaiul Turistic, pe traseul liniei 6.

Cursele îi vor plimba pe doritori printre frumusețile arhitecturale ale Timișoarei din cartierele istorice, într-o atmosferă relaxantă și plină de farmec.

Punctul de plecare și sosire a tramvaiului este Piața Libertății, mai exact refugiul de tramvaie. Cursele vor avea loc din oră în oră, cu condiția constituirii unui grup de minim 5 călători per cursă, cu prima călătorie de la ora 11:00, iar ultima de la ora 18:00.

Cei interesați pot să își achiziționeze biletele la urcarea în tramvai, fie în numerar, fie cu cardul, prin SMS la numărul 7442, cu textul „trama” pentru bilete de adulți sau „tramc” pentru bilete de copii sau pe pagina https://eticket.stpt.ro/.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.