Skip to main content

Se oprește apa în Timișoara, dar și în alte localități din județ! Aquatim anunță noi lucrări la rețeaua de distribuție!

De astăzi până joi, inclusiv, se va întrerupe furnizarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara și nu numai, în vederea lucrărilor la rețeau de apă și canalizare.

Astăzi, se oprește apa între orele 21:00 și 04:00, pentru o conectare de conducte pe Bulevardul Take Ionescu, la intersecție cu strada Academician Dimitrie Gusti. Afectați vor fi locuitorii de pe străzile Andrei Mocioni, Academician Dimitrie Gusti și Protopop Meleție Drăghici, inclusiv la branșamentul de la ISHO.

Pe 6 și 7 martie, zilnic între orele 8:00 și 18:00, pe strada Mureș la intersecția cu străzile Azuga și Martir Alexandru Ferkel-Șuteu se vor executa două conectări de conducte. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mureș, Azuga, Martir Alexandru Ferkel-Șuteu, Călătorilor, Oedip, Meziad, Martir Dumitru Jugănaru, Crivaia, Berzei, Prutul, Măgura, Ludwig von Ybl și Jean Monnet.

Tot mâine, între orele 9:00 și 16:00 vor avea loc lucrări de modernizare la Stația de Tratare a Apei din Hitiaș, iar pe durata acestora se va întrerupe furnizarea apei în localitate, dar și în Racovița și Ficătar.

De asemenea, între orele 9-17 se va întrerupe furnizarea apei în Săcălaz, din cauza unor lucrări de mentenanță la rețea.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.