Skip to main content

Se oprește apa în mai multe localități din Timiș, iar în altele presiunea va fi scăzută! Aquatim anunță lucrări la rețeaua de distribuție

Astăzi se oprește apa în mai multe localități timișene, iar de săptămâna viitoare Aquatim anunță și probleme cu presiunea.

Așadar, între orele 10:00-12:00, vor avea loc lucrări la Stația de Tratare a Apei din Hitiaș, iar pe durata intervenției se va întrerupe furnizarea apei în Hitiaș, Racovița, Ficătar și Drăgoiești.

Tot astăzi, între orele 9:00-14:00, se va opri apa în Traian Vuia, Ohaba Lungă și Secaș, iar între orele 9:00-15:00, se va întrerupe furnizarea apei în Gad, Pădureni și Voiteg, pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Din același motiv, săptămâna viitoare, pe 29 aprilie, între orele 9:00-14:00, presiunea va fi scăzută în Sacoșu Turcesc, iar pe 30 aprilie, între orele 9:00-14:00, presiunea va fi redusă în Șipet și Cadăr.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.