Skip to main content

Oameni surprinși de un incendiu violent! Flăcările au pornit de la o țigară și au cuprins o clădire abandonată

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o clădire abandonată.

Alarma s-a dat în această dimineață, pe strada Iuliu Maniu din municipiul Arad, unde au acționat mai multe echipaje de intervenție.

Pompierii au început imediat să stingă flăcările violente, ce cuprinseseră deja întreaga clădire, înainte ca acestea să se extindă, iar în paralel au pornit căutările posibilelor victime.

„În această dimineață, în jurul orei 08:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o clădire abandonată din municipiul Arad, strada Iuliu Maniu. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD”, transmite ISU Arad.

După eforturi intense, pompierii au reușit să stingă flăcările, care, cel mai probabil, au izbucnit din cauza unei țigări aruncate la întâmplare.

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, cele două persoane aflate în clădire la momentul izbucnirii, reușind să se autoevacueze, în siguranță, neavând nevoie de îngrijiri medicale, însă au ars materiale textile, material lemnos și deșeuri menajere pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătrați.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.