Skip to main content

Se oprește apa în mai multe localități din județ la începutul săptămânii viitoare! Aquatim anunță o serie de lucrări

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități.

Ca urmare, pe 29 mai, între orele 8-17 se va întrerupe furnizarea apei în Șipet, iar între orele 8-10 se va opri apa în Buziaș, pe străzile Republicii, Șoimilor, Gârlei și Eroilor. Tot pe 29 mai, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Silagiu.

Pe 30 mai, între orele 8-17 se va opri furnizarea apei în Vucova, iar în același interval orar presiunea va fi scăzută în Șipet.

Pe 31 mai, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Vucova și Silagiu. În perioada 29-31 mai, zilnic între orele 9-15, în Remetea Mare se va opri furnizarea apei.

Tot între 29-31 mai, zilnic între orele 9-17, în Șag presiunea va fi scăzută pentru efectuarea de probe tehnologice la Gospodăria de Apă din localitate.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmit reprezentanții Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.