Skip to main content

Se opreşte apa în unele localităţi din judeţ, iar în altele, presiunea va fi scăzută! Aquatim anunță lucrări la rețeaua de distribuție

Aquatim anunţă că se opreşte apa sau presiunea va fi redusă în mai multe localităţi din judeţ!

Astfel, mâine, între orele 9:00 și 15:00, se va întrerupe furnizarea cu apă în Giarmata Vii, mai exact pe străzile Teilor, Platanului, Pelicanului, Cocorului, Berzei și Privighetorii, pentru executarea unei conectări de conductă pe strada Teilor.

Tot mâine, între orele 9:00 și 16:00, locuitorii din Moșnița Nouă și Moșnița Veche vor întâmpina probleme cu presiunea apei, care va fi redusă, în vederea efectuării de lucrări la Gospodăria de Apă.

Presiune scăzută la apă va fi mâine şi în localitățile Găvojdia și Ohaba-Forgaci, între orele 9:00 și 14:00, pentru spălarea rețelei de distribuție.

De asemenea, în vederea spălării rețelei de distribuție, presiunea apei va fi scăzută și poimâine, în același interval orar, în localitățile Lugojel și Sinersig.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, reprezentanții Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.