Skip to main content

Se oprește apa, dar probleme vor fi și cu presiunea, în mai multe localități din Timiș! Aquatim anunță noi lucrări la rețeaua de distribuție

Timișenii vor avea probleme cu apa, aproape toată săptămâna viitoare.

Astfel, mâine, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada Avram Imbroane din Timișoara. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei la blocurile din zona UMT și magazinul Profi, iar la firma TRW presiunea va fi scăzută.

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități.

Pe durata lucrărilor, mâine, între orele 9-14 se va opri apa în Nițchidorf, iar poimâine, în același interval orar, presiunea va fi scăzută în Nițchidorf și Șipet.

De asemenea, miercuri, între orele 9-14 se va opri apa în Blajova, iar în același interval orar presiunea va fi scăzută în Tormac.

Și joi, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Blajova, iar în perioada 20-24 mai, zilnic între orele 9-17, se va opri apa în Liebling.  

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.