Skip to main content

Se fac plățile pentru ajutorul de încălzire și a suplimentului pentru energie, la Timișoara!

Direcţia de Asistenţă Socială Timișoara anunță că va începe să facă plățile pentru ajutoarele de încălzire și a suplimentului pentru energie.

Sumele sunt pentru pentru sezonul rece 1 noiembrie 2022 – 31 octombrie 2023.

Plata suplimentului se face doar titularilor cererii, cu prezentarea actului de identitate în original sau cu împuternicire notarială, la sediul situat în bd. Regele Carol I nr.10, după cum urmează:

  • Luni, 18.09.2023, între orele 1200 – 1500
  • Marți, 19.09.2023, între orele 0800 – 1300
  • Miercuri, 20.09.2023, între orele 0800 – 1500

DAS Timișoara face precizarea că plata suplimentului pentru consumul de combustibili solizi şi/sau petrolieri este aferentă lunii iulie 2023.

Pentru cererile preluate după data de 20 iulie 2023, plata suplimentului pentru încălzire se va efectua în termen de 30 de zile de la data transferului de la bugetul de stat către bugetul local a fondurilor necesare, dată care va fi adusă ulterior la cunoștință.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.