Skip to main content

Şcoala începe de luni, cu prezență fizică doar pentru unităţile de învăţământ cu rată de vaccinare a personalului de cel puțin 60%! Vezi situaţia din Timiş

Şcolile şi grădiniţele se deschid luni, dar acest lucru depinde de gradul de vaccinare a personalului didactic.

Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu spune că se va ţine cont de rata de vaccinare a personalului din fiecare unitate de învăţământ.

CITEŞTE ŞI: Prejudiciu uriaş făcut de indivizi care cumpărau articole de lux de pe internet! Erau ajutaţi de un angajat de la firma de curierat

În Timiş, din totalul de 229 de unităţi de învăţământ cu personalitate juridică din județ, 117 ating sau depăşesc rata de vaccinare de 60% în rândul personalului.

Vezi AICI lista procentelor de vaccinare din unităţile de învăţământ din judeţul Timiş, raportate până la data de 1 noiembrie şi centralizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Totodată, ziua de vineri va fi – de referinţa cu privire la rata de vaccinare.

La nivel naţional, rata de vaccinare de peste 60% exista in 54% din scolile si gradinitele Romaniei.

CITEŞTE ŞI: Scade numărul infectărilor cu COVID, însă numărul pacienţilor internaţi la ATI este în creştere! Sunt peste 1.900 acum

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.