Skip to main content

SCM Timișoara întâlnește CSM București, în etapa a XXV-a din Liga Zimbrilor! Baschetbalișii de pe Bega dispută meciul de baschet, în deplasare

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în București.

Partida cu CSM București este programată pentru astăzi, la ora 17:30, în sala Apollo.

Înfruntarea face parte dintr-un set de patru jocuri programate la aceeași oră, jocuri cu implicații în zona barajului și a retrogradării directe. Celelalte trei sunt: CSM Focșani – Universitatea Cluj, CSM Vaslui – HC Buzău și Potaissa Turda – CSM Sighișoara.

Jucătorii timișoreni au evitat matematic zona retrogradării directe, odată cu victoria din runda anterioară, 22-21 cu CSM Constanța.

„Precedentele cinci partide au fost dificile. Am câștigat trei puncte foarte importante cu Constanța și acum ne pregătim pentru CSM București. Jocul bun ne face să ne gândim la victorie și în aceste două etape de final”, a spus Milos Dragas.

În tur, SCM Poli a învins CSM București, într-un meci cu doar 37 de goluri, scorul final fiind 19-18.

Jocul de astăzi va fi arbitrat de cuplul A. Drăgănescu (Gorj) și F. Rădulescu (Mehedinți). 

„Mă bucur că băieții sunt recompensați pentru munca pe care o depun și că au înțeles că sunt lucruri care îi ajută. Îi așteaptă  un meci dificil la București, o echipă puternică, o echipă cu jucători experimentați, dar și noi avem șansa noastră.  Dacă reușim să avem  aceeași determinare ca în meciul  cu Constanța și celelalte meciuri pe care le-am jucat, cred că putem face o surpriză sau să luăm măcar un punct. Acum deja putem să visăm și la evitarea barajului, pentru că până acum era important să prindem barajul. Mai nou vrem mai mult și cred că băieții o merită și putem”, a transmis Andrei Păiuș, antrenor secund.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.