Skip to main content

Handbaliștii de la SCM Timișoara joacă astăzi, acasă, contra formației Potaissa Turda! Terenul pe care se dispută partida nu este unul obișnuit

Handbaliștii timișoreni primesc astăzi vizita formației Potaissa Turda, în etapa a XXII-a a Ligii Naționale.

Partida începe de la ora 17:30, la sala UVT (strada Oituz).

Alb-violeții vin după succesul de la Sighișoara (28-24), primul obținut sub comanda lui Pero Milosevic, după revenirea sa pe banca echipei.  

Victoria a urcat-o pe SCM Poli pe locul al unsprezecelea, dar lupta pentru evitarea zonei roșii rămâne strânsă:

10. Steaua 17 puncte

11. SCM Politehnica Timișoara 17 puncte

12. CSM Vaslui 15 puncte

13. CSM Sighișoara 15 puncte

14. Universitatea Cluj 13 puncte

Turda este a patra în ierarhie, cu 39 de puncte. Echipa din județul Cluj s-a impus în tur, la 20 octombrie, în meciul de pe teren propriu, cu 42-29.

Partida nu se poate disputa în locul obișnuit, căci sala Constantin Jude este gazda unui concurs de gimnastică. Capacitatea sălii UVT permite accesul a doar 180 de spectatori, motiv pentru care jocul va fi transmis în direct pe canalul Facebook SCM Politehnica Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.