Skip to main content

Scandalul pliantelor PNL, capsate de cupoanele de pensie, o înscenare a celor de la PSD! Acuzații grave făcute de Alin Nica

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, acuză PSD de înscenare, în ceea ce privește scandalul pliantelor electorale, capsate de cupoanele de pensie.

Vă reamintim că zilele trecute, mai mulți pensionari au primit pe lângă cupon și un pliant cu Alin Nica și noul președinte al PNL Lugoj, Ionuț Sîrbu.

Social democrații timișeni au reclamat imediat după, faptul că liderul PNL Timiș, Alin Nica, folosește Poșta Română pentru a-și face campanie electorală.

Acum însă, liberalii sunt cei care ies cu acuzații grave și spun că totul este un complot pus la cale de PSD Timiș cu ajutorul directorul județean de la Poștă, Nicolae Avram.

A fost o acţiune concertată din partea PSD. Se pare că la solicitarea directorului judeţean al Poştei, membru PSD, s-a realizat toată această înscenare şi toată această mişcare de anulare a acţiunii noastre politice, total benigne, de distribuire a unor calendare cu noul preşedinte interimar al PNL Lugoj şi cu mine. Sunt capabili de astfel de mizerii, cei de la PSD, nu ne surprinde”, spune președintele PNL, Alin Nica.

Nica a și explicat cum s-a întâmplat totul.

Reprezentantul nostru de acolo a mers cu modelul de calendar, pe care voiam să îl distribuim şi le-a lăsat un set de câteva seturi de calendare. PNL dorea să contracteze serviciile Poştei Române, dar în urma acestui scandal, nu s-au mai distribuit. Noi nu doream să le asociem cu nicio altă activitate curentă a Poştei. Această manevră a fost făcută de cei de la PSD pentru deturnarea atenţiei opiniei publice de la protestul fermierilor şi transportatorilor”, mai spune Nica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.