Skip to main content

Scandal monstru, la un bazin de înot! Mama unui copil a chemat Poliţia, după ce un bărbat i-a bătut copilul!

O anchetă amplă este în desfăşurare,l a această oră, după ce o femeie a cerut ajutorul poliţiştilor, pentru că fiul ei a fost lovit de un bărbat.

Incidentul s-a întâmplat în jurul prânzului, când copilul de 15 ani era la bazinul de înot din municipiul Hunedoara.

La un moment dat între el şi un bărbat de 61 de ani a început o cearta care, conform mamei băiatului, ar fi degenerat.

Poliţiştii care au ajuns imediat la locul inidentului l-au luat la întrebări pe presupusul agresor care susţine că doar a avut un schimb de replici dure cu copilul şi că nu l-ar fi bătut.

„La data de 16 decembrie 2023, în jurul orei 13:10, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie din municipiul Hunedoara cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat fizic. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au luat legătura cu minorul, în vârstă de 15 ani, din municipiul Hunedoara, care, în prezența mamei sale, a relatat faptul că, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla în incinta bazinului de înot din Hunedoara, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu un bărbat, ar fi fost lovit de acesta din urmă cu palma în zona obrazului stâng. La fața locului a fost identificat și bărbatul respectiv, în vârstă de 61 de ani, din Deva, care a relatat faptul că a avut o dispută verbală cu minorul, fără însă a-l lovi”, transmite IPJ Hunedoara.

De altfel, la prima vedere, copilul nu prezenta urme de violenţă fizică şi a refuzat şi transportul al spital.

Totuşi, poliţiştii au deschis în acest caz, un dosar penal, pentru loviri sau alte violențe şi urmează să stabilească exact, ce s-a întâmplat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.