Skip to main content

Scandal de proporții, într-o parcare! Mai mulți bărbați au fost implicați. O mașină a fost avariată, iar unul dintre protagoniști a folosit spray lacrimogen

Scandal de proporții, într-o parcare! Cinci bărbați au fost implicați și a fost nevoie de intervenția Poliției pentru calmarea spiritelor.

Totul s-a petrecut în această dimineață, într-o parcare din zona „Pasarelă”, din municipiul Petroșani.

Conform polițiștilor, un bărbat în vârstă de 38 de ani, care căuta un loc de parcare a început să se certe cu un bărbat în vârstă de 53 de ani, care se afla în apropiere.

Conflictul dintre cei doi au degenerat rapid, iar bărbatul de 53 de ani a luat din portbagajul mașinii sale, parcat în apropiere, o coadă de topor și s-a îndreptat către autoturismul condus de șoferul de 38 de ani, în care se mai aflau trei bărbați. Acesta a forțat și a rupt mânerul unei portiere, în acel moment, unul dintre pasageri, un bărbat în vârstă de 39 de ani a pulverizat spray iritant-lacrimogen spre bărbatul de 53 de ani.

Conflictul nu s-a finalizat aici. Bărbatul de 53 de ani s-a întors la mașina sa, unde s-a spălat pe față pentru a îndepărta efectul spray-ului lacrimogen, timp în care care bărbatul de 38 de ani, însoțit de alți doi prieteni, în vârstă de 37 și 39 de ani, au coborât din mașina lor și s-au îndreptat către bărbatul de 53 de ani, aflat în parcare. În urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul de 39 de ani a pulverizat, din nou, spray lacrimogen.

Pentru aplanarea conflictului, au intervenit mai multe echipaje de poliție, ulterior bărbatul de 53 de ani și cel de 38 de ani fiind transportați la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, distrugere, port fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice, în funcție de probatoriul administrat urmând a fi dispuse măsuri legale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.