Skip to main content

Sârb, ce se ocupa cu traficul de migranți, prins de polițiștii din vestul țării!

Poliţiştii de frontieră au depistat în vama Naidăș, un bărbat căutat în toată Europa! 

Pe numele acestuia, autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

Ieri, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul sârb Gabriel W., în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Serbia. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Germania, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, în data de 02.02.2017”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră l-au reținut pe bărbat, ulterior fiind predat unei echipe din cadrul IPJ Caraş-Severin, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.