Noutățile legislative din domeniul agriculturii, prezentate fermierilor din Timiș!

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș a organizat un nou seminar dezbatere, unde principala temă a fost informarea fermierilor cu privire la ultimele noutăți din domeniul agriculturii.

CCIAT în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale și cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a organizat astăzi o conferință de informare privind oportunităţile de finanţare și ce trebuie să facă fermierii pentru a putea obține fonduri naționale sau europene.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii locali, cu ochii pe stăpânii de căței! Se dau amenzi de până la 1000 de lei

Este un seminar pe care îl avem deja cu regim anual, este o uzanță să ne întâlnim cu o parte din fermierii județului Timiș. De obicei vin operatorii mari și medii. Este un seminar în care ne dorim să transmitem, ca sinteză două tipuri de informații, una legată de plățile aferente anului 2016, pentru că suntem în plină perioadă de efectuare a plăților și, poate cel mai important lucru, începând cu data de 1 martie, startăm o nouă campanie de primire a cererilor unice de plată pe suprafață și sector zootehnic. De regulă, prezintă un interes major, pentru că discutăm de elemente financiare, care crează un dialog destul de amplu între fermieri și Agentie, și invers„, a spus directorul APIA Timiș, Florin Faur.

seminar agricultura 1

Conferinţa a fost susţinută de reprezentanţi ai Centrului Regional pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale 5 Vest Timișoara și ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.