Șapte noi săli de clasă la un prestigios liceu din Timișora

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

Cadou de Crăciun pentru elevii unui liceu din Timișoara!

După ce se vor întoarce din vacanța de iarnă școala lor va avea șapte noi săli de clasă. Acestea au fost amenajate de Primăria Timișoara în internatul unității de învățământ.

Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” va beneficia de șapte noi spații amenajate pentru desfășurarea procesului educațional. Acestea s-au făcut pe bani de la Primări Timișoara, iar în perioada vacanței de iarnă urmează să fie și dotate cu mobilier. 

„Încercăm din răsputeri să facem față avalanșei de cereri pentru clasa pregătitoare în școlile performante ale Timișoarei, suprapopularea acestora împingându-ne constant către organizarea cursurilor în 2 schimburi”, a declarat primarul Dan Diaconu.

Această amenajare va elibera ,în parte, presiunea de pe Pedagogic anul acesta. Cu toate acestea, autoritățile locale atrag atenția că problema trebuie reglementată prin legislație.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.