Skip to main content

Sală INEDITĂ de spectacole! În Turnul de Apă din Iosefin

Unul dintre cele mai frumoase monumente ale Timișoarei se va schimba la față!

Turnul de Apă din cartierul Iosefin, acum o pată pe obrazul Timișoarei, va deveni unul dintre cele mai frumoase spații cultural din țară! Aici, curând, se vor ține spectacole, iar timișorenii vor avea ocazia să se răsfețe chiar și ce cele mai bune cafele.

Proiect asumat pentru implementarea Timișoara Capitală Culturală Europeana 2021, renovarea Turnului de Apă și transformarea sa într-un spatiu multifuncțional cultural, dar și într-un obiectiv turistic este pe agenda noastră în anul 2017. Primele propuneri de amenajare sunt deja disponibile, astfel încât vom porni în primele luni ale anului la realizarea tuturor etapelor necesare acestui obiectiv”, a anunțat viceprimarul Dan Diaconu.

200.000 de euro pune la bătaie municipalitatea timișorean[ pentru acest proiect, care trebuie să primescă mai întâi un aviz de la Direcția de Cultură. Anterior instituția nu și-a dat Ok-ul pentru realizarea unui restaurant în Turul de Apă. Cu toate acestea, Primăria Timișoara pare foarte încrezătoare în ceea ce privește noul proiect, acesta fiind mai întâi de toate, unul cultural.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.