Skip to main content

S-au afișat primele rezultate de la BAC! Un singur elev din județ a obținut media 10 la examen!

Au fost afișate primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, din sesiunea de vară.

Un singur elev, de la Colegiul Național C. D. Loga din Timișoara, a reușit să obțină nota 10 la toate probele scrise.

În județul Timiș, în acest an, s-au înscris 4.468 absolvenți de clasa a XII-a pentru a susține examenul maturității. Dintre aceștia, 4.271 s-au prezentat pentru susținerea probelor.

Rata de promovabilitate, în această sesiune, este de 78,1%, adică 3.095 elevi au obținut cel puțin media 6 la examen, iar restul, adică 1.172, au obținut o medie mai mică de 6 fiind declarați respinși la examenul de bacalaureat, iar patru candidați au fost eliminați.

Deși, în județ, doar un elev a obținut nota 10 pe linie la toate probele examenului, 764 au avut rezultate foarte bune, cu o medie mai mare de 9.

La nivel național, rata de promovabilitate este mai mare față de anul trecut, adică 76.4%, ceea ce înseamnă că 99.371 dintre absolvenții înscriși la BAC au promovat probele susținute.

Cei nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații astăzi, între orele 12:00-18:00, urmând ca rezultatele finale să se afișeze vineri.

Toate rezultatele din Timiș pot fi consultate AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.