Skip to main content

S-a tras un foc de armă, pentru capturarea unui şofer de etnie romă! Bărbatul este căutat şi la această oră

Un control de rutină în trafic s-a ttansformat într-o urmărire ca în filme, iar poliţiştii care erau pe urmele şoferului fugar au făcut uz de armamentul din dotare.

Totul a început în momentul în care, oamenii legii au oprit, pe bulevardul Simion Bărnuţiu, un Mercedes, la volanul căruia era un bărbat de etnie romă.

I-au cerut documentele, s-au îndreptat către autospeciala de Poliţie, pentru verificări şi au descoperit că pe numele acestuia este emis un mandat de arestare.

CITEŞTE ŞI: Cod galben de ploi și vijelii până mâine dimineață, în vestul țării! Este în vigoare și o informare meteo de caniculă

Agenţii s-au întors la maşina trasă pe dreapta pentru a-l reţine pe şofer, însă bărbatul şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, aşa că a încercat să se facă nevăzut.

A pornit în trombă, cu poliţiştii pe urmele sale şi nu s-a oprit, nici măcar când oamenii legii au tras un foc de avertisment.

Cursa nebună s-a întins pe câţiva kilometri, de la bulevardul Simion Bărnuţiu la Piaţa Badea Cârţan, Gara de Est şi apoi, pe strada Lorena.

Aici, poliţiştii i-au pierdut urma şoferului fugar, însă au găsit maşina, parcată în curtea uneia dintre palatele ţigăneşti din zonă.

Până la sosirea oamenilor legii, plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului au fost scoase, iar şoferul a dispărut.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Un nou abuz al primarului din Săcălaz! L-a dat afară din birou, pe viceprimarul comunei, ca să fac loc arhivei

Poliţiştii au chemat în sprijin mai multe echipaje, care acum scotocesc zona, pentru a da de urma bărbatului.

„La data de 16 august a.c., poliţiştii Secției 1 Timișoara, au oprit pe bulevardul Take Ionescu, din Timișoara un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani. În timp ce polițiștii procedau la verificarea conducătorului auto în bazele de date, acesta a demarat în trombă. Întrucât, bărbatul nu a răspuns la somațiile polițiștiilor de a opri autoturismul, acestia au pornit în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști executând un foc de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare, pe strada Simion Bărnuțiu. În urma folosirii armamentului nu a rezultat rănirea vreunei persoane. Bărbatul si-a continuat deplasarea, iar pe strada Lorena ar fi intrat cu autoturismul în curtea unui imobil”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.