Skip to main content

S-a terminat vaccinul anti-COVID, de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara! Nicio reacţie adversă

Două zile. Atât a durat prima administrare a dozelor de vaccin de la Phizer, la 500 de cadre medicale din judeţul Timiş.

Prioritate au avut  415 medici şi asistente de la Spitalul Victor Babeş, care şi-au manifestat dorinţa de a se vaccina în primă fază.

CITEŞTE ŞI: O nouă tranşă de vaccin anti-COVID ajunge mâine, la Timişoara! Peste 30.000 de doze, aduse cu avionul

Cu cele 85 de doze care au rămas, au fost vaccinate cadre medicale de la următoarele spitale din Timişoara: CFR, Municipal şi Institutul de Cardiologie.

De asemenea au fost vaccinaţi câţiva angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Timiş şi de la Centrul de Transfuzie Sanguină Timişoara.

Următoarea tranşă de vaccin va ajunge mâine, iar dozele vor fi livrate către spitalele din Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Spitalul Victor Babeş nu va primi niciun flacon din tranşa de mâine, pentru că toate cadrele medicale care s-au înscris pe listă, au primit deja prima doză.

Abia după 21 de zile de la prima vaccinare, li se va administra rapelul, adică în perioada 17-18 ianuarie.

CITEŞTE ŞI: Rată uriaşă de infectare cu COVID-19! Aproape 35% dintre persoanele testate sunt pozitive

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în această perioadă ultima ediție din acest an a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care îşi propune să aducă mai aproape de sufletul publicului larg bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă.
Mai multe echipaje de pompieri s-au mobilizat în această dimineață pentru lichidarea unui incendiu violent.
Primăriile marilor orașe din regiunea de vest a țării au acum posibilitatea de a accesa bani europeni, prin Programul Regional Vest 2021-2027, pentru investiții în infrastructura rutieră, în modernizarea sau construirea de șosele de centură, pasaje, noduri rutiere și pasarele pietonale, pentru decongestionarea traficului.
Un nou centru medico-social va fi amenajat în Timișoara, cu fonduri europene. Acesta urmează să asigure îngrijiri medicale pentru bolnavii cronici, pentru pacienții post-operatori, dar și pentru cei care au nevoie de îngrijiri paliative specializate.